fbpx

Om os

Pyntepuder

Når hoveddøren lukker i bag dig, sammen med hverdagens krav, træder du ind i dagens bedste stunder. Hjemmet favner dig med sin ro og dufte. Det er her du genoplader sjælen og knytter venskabernes bånd eller henslænger i sanseligt selskab.

Det er også her du præsenterer den sofistikeret og bevidste side af dig selv. Det er her du høster venners anerkendelse mens I deler glade øjeblikke.

Mancilli stræber efter at designe interiør til det repræsentative, fashionable rum, men også interiør, som skaber ro og energi i dit indre. Vi vil hjælpe dig til at skabe rum hvor stil og sjæl lever i harmoni. Mancilli er et dansk interiørbrand der designer, producerer og sælger eksklusivt interiør til alle rum. Vi skaber kontrast til den klassiske minimalisme.

Mancilli er stiftet af Atemad El-Berjiji i efteråret 2019, fordi hun savnede interiør, der både taler til hendes ønsker om en moderne boligstil, men samtidig fungerer som en base, hvor den individuelle stil kommer til udtryk. 

Mancilli puder

Alle puder er designet af Atemad El-Berjiji. Puderne produceres i små systuer i lokalområdet hvor tekstilerne produceres i forskellige lande. Stofferne klippes i hånden, hvorfor der kan være små variationer i størrelsen (under 1 cm).

Traditionerne bag Mancillis design af pyntepuder er danske, inspirationen er fra resten af verdenen

Ønsker du anden farve, størrelse eller sammensætning, er dette muligt mod en længere leveringstid. Du er altid velkommen til at sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Fashionably recycler

Du kan gøre en forskel for miljøet og være med til at gøre interiør mere bæredygtig. Skal du til at købe nye pyntepuder eller andet interiørdesign, så sørg for at give dit gamle væk eller sælg det, så er der en anden der kan få glæde af det.

1
0